Gust Amar

Nu poti sa-ti imaginezi situatia in care cea mai grea intrebare devine "in ce zi suntem azi?". Doamna de fier sufera de dementa senila... E cumplit cand intrebarea "ma mai iubesti" e inlocuita de "oare inca ma uraste?". Din vina ta, din vina lui, din vina circumstantelor. E groaznic cand "ne vedem maine" devine "nu va veti mai vedea niciodata". Of, proasto, de ce inca vorbesti, de ce nu taci din gura aia spurcata?

la fel, cand 'nu e nimic serios' devine 'maxim 6 luni de trait'. "Ce faci, iubire?" se tranforma in "mars, curvo!". Cand sarutul se transforma in sex, cand noaptea se transforma in amurg, cand detergentul se termina, cand colegul de liceu termina facultatea. cand tu nu ai slujba, si restul mesei au program 9-5.

E urat de tot cand lucrurile se schimba in jur, cand faptul ca ti a venit ciclul la 13 ani devine un subiect de ras pentru ca in zilele de azi se intampla pe la 10, ca a sti ce inseamna o integrala nu inseamna de fapt nimic, cand facebook a devenit mai important decat o carte in care e investit, cuantificand, mult mai putin timp. Urasc sa fiu pe langa, urasc si sa ma bag in seama. Iubesc adevarurile faurite de mine si sa umilesc lumea. Imi place sa beau, desi in final, cu atat raman... Sunt un om rau doar in capul meu.